Taktir Ve Teşekkür Alana Saç Tıraşı Bedava

Elazığ’da eğitime destek projesi kapsamında bir berber taktir ve teşekkür alan öğrencileri bedava tıraş ediyor.

Taktir Ve Teşekkür Alana Saç Tıraşı Bedava
Berberlik yapan 25 yaşındaki Nursin Yıldız, eğitime destek vermek için sosyal proje başlattı. Okulların yarı yıl tatiline girmesi ile birlikte projesini hayata geçiren Yıldız, taktir ve teşekkür belgesini getireni bedava tıraş ediyor. Öğrencileri bu şekilde ödüllendirerek eğitime katkı sağlamaya çalıştığını ifade eden Yıldız, öğrencilerin kampanyadan memnun olduğunu söyledi.



Eğitime destek amaçlı taktir ve teşekkür belgesini getiren öğrencilere sosyal sorumluluk projesi başlattığını belirten Nursin Yıldız, “Öğrencilerimizi bu şekilde ödüllendirerek eğitime katkı sağlayacağımdan dolayı böyle bir projeye başvurdum. Öğrenciler böyle bir kampanya yaptığım için mutlu olduklarını söylediler. Elazığ’da bir ilki başarıp öğrencileri mutlu ettiğimi söylediler. Geldikleri zaman güler yüz ve samimiyetle davrandığım zaman çok mutlu oluyorlar. Onların mutlu olması da bizi mutlu ediyor” dedi.

Hayallerinde olan bir proje olduğunu vurgulayan Yıldız, “Ben kalfalık yaptığım dönemlerde iş yeri sahiplerine böyle bir proje sunuyordum. Ama kesinlikle yanaşmadıkları için benim hep hayallerimdeydi. İş yeri açtığımda böyle sosyal projeleri devamlı aktif hale getireceğimi söylüyordum” diye konuştu.

Taktir belgesi alarak ücretsiz tıraşını olan Elazığ Anadolu Lisesi 3. sınıf öğrencisi Furkan Çetin, “Çalıştım gayret ettim ve taktir aldım. Burada da çalışmamım bedelini aldım. Çok mutluyum. Dilerim ki başkaları da taktir, teşekkür alsın ve gelsin tıraş olsun. Bunları duyan daha da çok çabalar” diye konuştu.

Teşekkür belgesi aldığını dile getiren Yaşar Horoz, kampanyayı duyunca gelip tıraş olduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA