Dünya Şampiyonu Derslerinde De Tam Not Aldı

Manisa’nın Akhisar ilçesinde 14. Aerobik Jimnastik Dünya Şampiyonası’nda 15-17 yaş kategorisinde altın madalya kazanan Anadolu Lisesi 10/B öğrencisi Ayşe Begüm Onbaşı karnesini aldı.

Dünya Şampiyonu Derslerinde De Tam Not Aldı
Akhisar’da 26 bin 400 öğrenci yarıyıl tatiline girdi. Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, Akhisar Anadolu Lisesinde düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak okul yöneticileri ve öğretmenler ile yaptığı görüşmelerin ardından sınıfları gezdi. Mermer, öncelikle 14. Aerobik Jimnastik Dünya Şampiyonası’nda 15-17 yaş kategorisinde altın madalya kazanan Anadolu Lisesi 10/B öğrencisi Ayşe Begüm Onbaşı’yı tebrik ederek karnesini verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat kendisini arayarak tebrik ettiği Jimnastik Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı yoğun çalışma gündemi içerisinde derslerini aksatmadığını kaydederek takdir almaktan da büyük onur duyduğunu ifade etti.

Karne töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, “Özellikle Anadolu Lisesini seçmemizde Ayşe Begüm’ün çok etkisi oldu. Çünkü çalışmanın insanı nasıl başarıya götürdüğünü en iyi o arkadaşımızda görüyoruz. Sadece Akhisar için değil Türkiye için de çok büyük bir gurur kaynağı” dedi.

Mermer, ardından okul birincisi 11-A sınıfı öğrencisi Büşra Ay’a karnesini vererek tebrik etti.
Kaynak: İHA