MÜSİAD Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Adana Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde ikincisi düzenlenen 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitim' programı tamamlandı.

AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, şube binasında düzenlenen törende, kadın girişimcilerin sayısının artıyor olduğunu görmekten memnuniyet duyduğunu belirtti.

Girişimcilere her zaman destek olacağını ifade eden Sarı, şunları kaydetti:

'Ülkemizin en önemli kaynağı insan. Genç nüfusumuzu fırsata çevirmenin en kısa yolu girişimcilik kültürünü geliştirmekten geçiyor. Girişimciliğin başarısı da önce hayal kurmak, hedef seçmek ve çok çalışmaktan geçiyor. Çalışmaya, üretmeye ve büyümeye devam edeceğiz.'

MÜSİAD Adana Şube Başkanı Suat Yahşi de MÜSİAD olarak ellerinden geldiğince girişimci adaylarını bilgilendirmek için eğitim programları yaptıklarını kaydetti.

KOSGEB Müdürü Hüseyin Şen de ilde girişimciliğin geliştirilmesini temin etmek üzere farklı kurum kuruluşlarla eğitim düzenlediklerini bildirdi.

Konuşmaların ardından kursu bitiren 30 kursiyere sertifikaları verildi.

Kaynak: AA