'Melikgazi Referans Belediye Olmaya Devam Edecek'

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi'nin büyüdüğünü, güzelleştiğini, eğitimin, kültürün, sporun, ticaretin, sağlığın ve turizmin merkezi olarak 2017 yılında da Kayseri'nin referans belediyesi olmaya devam edeceğini bildirdi.

Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada bir yılın daha geride bırakıldığını 2016 yılında Melikgazi belediyesi olarak anlamlı ve verimli çalışmalara imza attıklarını belirtti.

Melikgazi'nin nüfus olarak kentin en büyük ilçesi olduğunu ifade eden Büyükkılıç, şunları kaydetti:

'Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz, kamu kurumları ve sivil toplum örgütleri ile dayanışma içerisinde çalışmalarımızla Melikgazi şu anda herkes açısından cazibe merkezi olmuştur. Melikgazi her zaman, her yerde ilkesi ile hizmetlerdeki kalitesini sürdürmeye devam etmiştir. Melikgazililer artık asfalt, yol ve park beklemiyor, standardı yüksek hizmetler bekliyor. Biz de bu beklentilere cevap verme adına vatandaşlarımızın güvenine layık olmak için çalışıyoruz. Melikgazi Bölgesinde doğudan batıya, kuzeyden güneye el atmadığımız hizmet götürmediğimiz bir Mahallemiz kalmamıştır. Bölge insanlarımızın isteklerini, muhtarlarımızın isteklerini birer birer hayata geçiriyoruz. Melikgazi’ye eklenen bölgelerdeki hemşehrilerimize yapmış olduğumuz hizmetler ile o bölge halkı Melikgazili olmanın farklılığını yaşamıştır. Melikgazi büyüyor, güzelleşiyor, eğitimin, kültürün, sporun, ticaretin, sağlığın ve turizmin merkezi olarak 2017 yılında da Kayseri'nin referans belediyesi olmaya devam edecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.'

Kaynak: AA