Mersin Polisi, 191 Kilogram Esrar Ele Geçirdi

İçel Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri 3 ayrı operasyonda 191 kilo 640 gram esrar ele geçirdi. Operasyonlarda gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı.

Mersin Polisi, 191 Kilogram Esrar Ele Geçirdi
Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, doğu illerinden İçel’e uyuşturucu madde getirerek satan ve gençleri zehirleyen şahıslara yönelik operasyonlar sürüyor. Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 7 Ocak’tan bugüne kadar düzenlediği 3 ayrı operasyonda 191 kilo 640 gram esrar ele geçirildi. Yapılan operasyonlarda 6 kişi gözaltına alındı.

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde kaçak sigara satışı yapan, merdiven altı içki imal eden ve satışını yapan şahıslara yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Ekiplerin, 9 Ocak’tan bugüne kadar yaptığı 4 ayrı operasyonda 9 bin 799 paket kaçak sigara ile 92 şişe sahte içki ele geçirildi. Yapılan operasyonlarda 6 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 6 kişiden 5’i emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, bir kişi ise adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA