Kahraman Şehit Polis Sekin İçin Mevlit

İzmir'deki terör saldırısında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin için memleketi Elazığ'ın Baskil ilçesinde mevlit okutuldu Baskil Belediye Başkanı Akmurat: 'Onlarca insanın canına kastedecek bir saldırıyı kendi canı pahasına önleyen Fethi Sekinler olduğu sürece ülkemizin birliğine ve beraberliğine kastedenler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır'.

İzmir'deki terör saldırısında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin için memleketi Elazığ'ın Baskil ilçesinde mevlit okutuldu.

İzmir Adliyesi önündeki terör saldırısında dikkati ve kahramanlığıyla faciayı önleyen kahraman polis Sekin için Merkez Camisi'nde Baskil Belediyesince okutulan mevlite, Baskil Kaymakamı Uhut Emre Koyuncu, Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Ertunç Ateş, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Müftüsü Osman Nuri Demir tarafından okunan mevlitte, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından tüm şehitlerin ruhları, ülkenin birlik ve beraberliği ile terörün son bulması için dualar edildi. Mevlite katılan vatandaşlara mevlit şekeri, gül suyu ve lokum dağıtıldı.

Programın ardından şehidin kabrini ziyaret eden vatandaşla, için Kur'an-ı Kerim okuyarak, Sekin için dua etti.

- 'Gurur duyuyor, minnetle yad ediyoruz'

Baskil Belediye Başkanı Akmurat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sekin ile gurur duyduklarını ve onu minnetle yad ettiklerini vurgulayarak, 'Onlarca insanın canına kastedecek bir saldırıyı kendi canı pahasına önleyen Fethi Sekinler olduğu sürece ülkemizin birliğine ve beraberliğine kastedenler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır.'' dedi.

Akmurat, hemşehrileri gibi tüm Baskil halkının her an vatan için şehit düşmeye hazır olduğunu belirterek, başta şehit polis memuru Sekin olmak üzere vatan için toprağa düşen tüm şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

Kaynak: AA