'Çocuklarda Cinsel İstismar Ve Farkındalık Oluşturulması' Paneli

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayvazoğlu: 'Cinsel istismar konusunda farkındalık oluşturmak için uğraşıyoruz'.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, cinsel istismar konusunda farkındalık oluşturmak için çalıştıklarını belirtti.

AK Parti İl Kadın Kolları tarafından Araklı Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen 'Çocuklarda cinsel istismar ve farkındalık oluşturulması' panelinde konuşan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayvazoğlu, önemli bir konuya parmak bastıklarını söyledi.

'Cinsel istismar konusunda farkındalık oluşturmak için uğraşıyoruz.' diyen Ayvazoğlu, şunları kaydetti:

'Çocuklarda cinsel istismar bazı zamanlar fark edilmiyor. Enine boyuna bu konuda uzman arkadaşımız bilgilendirdi ve hukuksal anlamda da avukatımız çok güzel açıklamalarda bulundu. Soru cevap kısmında katılımcıların bu konuda dikkati ise önemliydi. İkincisini Araklı'da düzenledik ve 3 ilçemizde de bunu gerçekleştireceğiz. Eğer talep olursa ve şartlar uygun olursa daha fazla olabilir. Konuşmacılarımız başta olmak üzere teşkilat mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.'

Avukat Selmin Köroğlu Yaylacı ve Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü görevlisi Uzman Elif Nur Yetimoğlu, panelde bir konuşma gerçekleştirdi.

Panele, AK Parti Araklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tanrıkulu, İl ve İlçe Kadın Kolları yöneticileri ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

Kaynak: AA