AK Parti'den Kan Bağışı Kampanyasına Destek

AK Parti Yalova İl Başkanlığı azalan kan stoklarına destek vermek amacıyla kan bağışında bulundu.

AK Parti̇ Yalova İl Sosyal İşler Başkanlığınca parti toplantı salonunda kurulan seyyar stantlara gelen parti yöneticileri ve üyeler kan verdi.

İl Sosyal İşler Başkanı Figen Abbasioğlu Kızılay Genel Başkanlığınca kan stokunun azalması yönünde yapılan çağrıya kayıtsız kalmadıklarını belirterek şöyle konuştu:

'İl yönetimi, gençlik kolları, kadın kolları üyeleriyle destek verdik.Teşkilat olarak yapılan bu çağrıya kulak verdik. Bugün 81 ilde Türk Kızılay'ının kan stoklarında istenilen seviyeye ulaşması için tüm üyelerimize çağrıda bulunduk. Bu amaçla parti binamızda kan bağışı etkinliği düzenlendi. Desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyoruz.'

İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, 'İl sosyal işler başkanlığımızca daha öncede yapılan kan bağışı kampanyasında Yalova AK Parti teşkilatımız olarak yine bugün kendi rekorumuzu kırdık, 80 ünite kanı topladık çok şükür kan bağışına ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde tüm halkımızı kan bağışı yapmaya davet ediyorum.' ifadelerini kullandı.

İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Karamercimek de, '15 Temmuz darbe girişiminin engellenmesine yönelik AK Parti Gençlik Kolları üyeleri olarak sokaklara dökülerek vatanımıza nasıl sahip çıktıysak, 'Kanımız canımız feda olsun' sloganıyla kanımızla, canımızla devletimizin ve vatanımızın yanında olduğumuzu göstermek adına kan bağışında bulunuyoruz.' diye konuştu.

Kaynak: AA