Turkcell Platinum'lulara Kartalkaya Ayrıcalığı

Kayak tatiline Kartalkaya'ya gidecek Turkcell Platinum müşterilerine, gidiş-dönüş 75 liraya ulaşım imkanından 100 lira otel indirimine, ücretsiz kayak kiralamadan ısınma kabinlerine kadar birçok ayrıcalık sunuluyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, yaz ve kış sezonlarına özel ayrıcalıklar sunan Turkcell Platinum, Kartalkaya'ya gidecek müşterilerine özel konfor alanları oluşturdu.

Kayak tatilini Turkcell Platinum'la planlayanlar, evlerinden Kartalkaya'daki otellerine kadar 13 kişilik lüks Platinum araçlarıyla kişi başı gidiş-dönüş 75 liraya ulaşım sağlayabiliyor.

Bu hizmetten yararlanmak isteyenlerin www.turkcell.com.tr/platinum sayfası, Platinum uygulaması veya Platinum Müşteri Hizmetleri aracılığıyla ön rezervasyon formunu doldurmaları gerekiyor.

Ulaşım perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günleri İstanbul ve Ankara'dan sağlanırken, dört kişilik bir aile de aynı koşullar geçerli olmak üzere bu ayrıcalıktan faydalanabiliyor.

- Konaklamada 100 lira indirim

Turkcell Platinum müşterileri, Platinum uygulamasından alacakları şifre ile Kartal Otel, Grand Kartal Otel, Dorukkaya ve Kaya Palazzo otellerinde minimum iki gece konaklamalarda 100 lira indirim kazanıyor.

Kayak kiralamak isteyen müşterileri için Turkcell Platinum, Rent a Play ve Palazzo Dorukkayak'tan bir günlük kayak kiralama ücretini karşılıyor.

Yine alacakları şifre ile Drop Cafe ve Cafe Kartal'da sucuk ekmek ve içecek Platinum müşterilerine özel ücretsiz olarak sunuluyor.

Kartal otellerinde geçerli olmak üzere günübirlik kullanımlarda Skipass'ta yüzde 15 indirim avantajı sağlanırken, kayak molaları için hazırlanan özel ısınma kabinlerinde sıcak bir müzik molası imkanı da veriliyor.

- Turkcell servisleri ile kayak keyfi

Turkcell Platinum müşterileri, paketlerine dahil olarak sunulan Turkcell'in eğlence servisleriyle kayak tatillerini daha da keyifli hale getiriyor.

Müşteriler, kar ve kayak fotoğraflarını lifebox'ta güvenle saklarken, kayak esnasında dinledikleri müziğin keyfini fizy ile çıkaracak.

Kayak molalarında ve otele döndüklerinde akıllı telefonlarından TV+'ta diledikleri programları izleyebilecek, Premier Lig maçlarını takip edebilecek olan müşteriler, ayrıca ısınma molalarında Turkcell'in geniş bir arşive sahip olduğu uygulaması Dergilik'ten de diledikleri dergiyi okuyabilecek.

Tüm bu uygulamalar Platinum paketlere dahil olduğu için müşteriler ek ücret ödemeyecek, üstelik mevcut internet paketlerinden harcamadan uygulamaları kullanabilecekler.

Kaynak: AA