Melikgazi Belediyesi İhtiyaç Sahiplerini Unutmadı

Melikgazi Belediyesi, kullanılmayan kıyafetlerin toplanıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için kampanya başlatıldı.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, kampanya ile sosyal bir paylaşımı daha başlattıklarını bildirdi.

Melikgazi Belediyesinin özellikle sosyal belediyecilik ile toplumda paylaşım ve dayanışmayı artıcı çalışmalardan dolayı büyük takdir topladığını ifade eden Büyükkılıç, şunları kaydetti:

'Melikgazi Belediyesince gerçekleştirilen modern belediyecilik takdir toplamaktadır. İaşe, ekmek, giyim ve kırtasiye yardımları ile toplumda sosyal dengeyi oluştururken toplumsal barışı ve dayanışmayı da güçlendirmektedir. Ayrıca yeni başlatılan kıyafet toplama kampanyası ile toplumsal paylaşmayı ve dayanışmayı gündeme getirmiştir. Sosyal belediyecilik çalışmaları çok önemli ve bu çalışmalar. Kayseri’ye hizmet bütünlüğü olarak yansımaktadır. Melikgazi’ye yapılacak her yatırımda özellikle mesleki oda ve derneklerle koordineli çalışılmaktadır. Başlatılan bu kampanya için kurum ve kuruluşlardan, oda ve derneklerden ve hayırseverlerden destek ve ilgi bekliyoruz.'

31 Ocak'ta sona erecek kampanyaya katılacak vatandaşların muhtarlıklara, belediye sosyal tesislerine ve Altınoluk Geri Dönüşüm Tesisi'ne kullanmadıkları kıyafetleri verebilecekleri belirtildi.

Kaynak: AA