Görele Kaymakamı Ermiş, Görevine Başladı

Görele Kaymakamlığına atanan Erdoğan Turan Ermiş görevine başladı.

Kaymakam Ermiş, gazetecilere yaptığı açıklama, Görele'yi tanıdıkça fikir sahibi olacaklarını ve buna göre projeler üreteceklerini söyledi.

Eğitim, turizm geliştirilmesi, ekonomik yapının iyileştirilmesi, işsizliğin azaltılması ve çevre gibi konularda özellikle çalışacaklarını belirten Ermiş, şunları kaydetti:

'Proje üretmeye özellikle önem veriyorum. Çünkü sadece İl Özel İdaresi ve KÖYDES ödenekleri ile bir yerlere kadar iş yapabilirsiniz. Sıradan olmamak adına kalkınma ajansı, Avrupa Birliği hibeleri veya DOKAP gibi hibe desteği olan kurum ve kuruluşlardan da faydalanmak gerekli. Günümüzde fikirler çok fazla önemli değil. Güzel projelerle, beraber hareket etmek gereklidir. Hedefimiz Görele'de bir farkındalık, farklılık oluşturmaktır.'

Ermiş, Görele'nin kültür ve sanatta çok ünlü isimler yetiştirdiğini, kemençenin başkenti olduğunu bildiklerini ifade ederek, 'Bu tabi Görele'deki kültürel birikimi de temsil ediyor. Bunların üzerine de bir şeyler inşa etmemiz gerekir. Bu konu da hep birlikte Görele'ye güzel hizmetler yapmaya gayret göstereceğiz.' dedi.

Kaynak: AA