Erzurum'dan Görevdeki Polis Ve Askerlere 'Sevgi Paketi'

Erzurum Kent Konseyi ile bazı lise ve kuran kursu öğrencileri tarafından 'Fırat Kalkanı Harekatı' ve terörle mücadelede görev alan polis ve askerlere sevgi paketi gönderildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, kent konseyi üyeleri ile Palandöken Ziya Gökalp Anadolu Lisesi ve Cemaliye Kız Kur'an Kursu öğrencilerinin de katkıda bulunduğu sevgi paketlerinin Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne teslim edildiği belirtildi.

Kent Konseyi Başkanı Aydın Bozkurt, Kadın Meclis Başkanı Nefise Kıyıcı'nın Erzurum İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan'ı makamında ziyaret ettiği aktarılan açıklamada, Kent Konseyi Başkanı Bozkurt'un şu ifadelerine yer verildi:

'Ülkemizin bekası için gerek yurt içinde gerekse yurt dışında görev yapan kahramanlarımıza üçüncü kez sevgi paketi gönderdik. Ülkemizin birlik, beraberlik ve bütünlüğü için görev yapan, milletimizin övünç kaynağı olan kahramanlarımıza gıda, giyecek ve diğer malzemelerin yer aldığı sevgi paketleriyle onların yanında olduğumuzu hatırlatmak istedik.

Sevgi paketlerinin hazırlanmasında büyük emek sarf eden Palandöken Ziya Gökalp Anadolu Lisesi öğrencileri ve Cemaliye Kız Kur’an Kursu öğrencilerine teşekkür ediyoruz. Hak ve vatan davasında şehadet şerbetini içen tüm şehitlerimize de yüce Allah'tan rahmet diliyorum.'

Kaynak: AA