Başkan Akçay, Esnaf Ve Sanatkarlar Odasını Ziyaret Etti

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Köksal Tonga'yı ziyaret etti.

Başkan Akçay, burada yaptığı konuşmada, toplumda fikir ayrılıklarının olabileceğini ancak vatan ve millet sevgisinin fikir ayrılıklarının önünde olduğunu söyledi.

AK Parti olarak uzun bir zamandır sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldiklerini vurgulayan Akçay, 'Şu anda ülkemizin en fazla ihtiyaç duyduğu şey birlik ve beraberlik. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozmanın tek çaresi bir ve beraber olmaktan geçiyor.' diye konuştu.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tonga ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şöyle konuştu:

'Ömer Halisdemir ve Fethi Sekin gibi kahraman vatan evlatlarının canlarını feda ettiği bu günlerde, bütün ayrışmalardan uzak durarak milletçe bir arada olma zamanı. Ülkemiz üzerinde parçalama ve bölme emelleri içerisinde olan toplumumuzu ayrıştırma çabası içerisindeler. Bunun önüne kişisel çıkar davalarından vazgeçerek birlik ve beraberlik içerisinde olmakla geçebiliriz. Bugüne kadar başaramadıklarını bundan sonra iç çatışmalarla başarma gayreti içerisinde olacaklar. Biz milletçe buna izin vermeyecek ve bunun önüne geçeceğiz. Bu anlamda gerçekleştirilen ziyaret bizleri son derece memnun etti.'

Kaynak: AA