'Sevgi Yolu Projesi' Çocukları Mutlu Etti

AK Parti Gümüşhane Kadın Kolları, 'Sevgi Yolu Projesi' ile öğrencileri sevindirdi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Sosyal Politikalar Başkanlığının başlattığı proje kapsamında, Kürtün'ün Şendere ve Ütük köyleri ile Köse'nin Kabaktepe köyündeki okulları ziyaret eden AK Parti İl Kadın Kolları, ihtiyaçları doğrultusunda öğrencilere hediye dağıttı.

İl Kadın Kolları Sosyal Politikalar Başkanı Ayten Öktem, yaptığı açıklamada, proje ile çok sayıda okula ve öğrenciye ulaşmak için çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, 'Bizler değerli büyüklerimizin destekleri ile bedenleri küçük ama yürekleri dünyalara bedel yavrularımızla Sevgi Yolu Projesi'yle buluştuk. Öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak hediyelerle onları mutlu etmeye çalıştık. 3 köy okulumuz için başladığımız bu projenin daha çok okula ve öğrencimize ulaşması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.' dedi.

İl Kadın Kolları Başkanı Şükriye Karabulut Orhan ise öğrencilerle bir araya geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, 'Projeyle bizi küçük yavrularımızla bir araya getiren Genel Merkez Kadın Kolları Sosyal Politikalar Başkanı Hasret Yavuz'a, bu projenin hayata geçirilmesinde desteklerini bizlerden esirgemeyen Milletvekilimiz Cihan Pektaş'a ve ilgi alakalarından dolayı köy okulu öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.' diye konuştu.

Kaynak: AA