Migros'tan 'İyi Gelecek Elçileri' Projesi

Migros, kadınlara yönelik tasarladığı online iletişim platformu, 'İyi Gelecek Elçileri' projesinde fikirleri ile ilham veren kadınları bir araya getiriyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Migros, kadınları İyi Gelecek Elçileri platformunda buluşturdu. Online iletişim platformu olarak tasarlanan İyi Gelecek Elçileri'nde, Migros'un takipçisi kadınlar bir araya gelerek aile bütçesine farklı bir yoldan katkıda bulunmayı hedefliyor.

Migros, alışveriş konusunda uzmanlaşmış, evin ve aile üyelerinin tüm ihtiyaçlarını takip eden kadınları keşfetmek, fikirlerini paylaşmak ve kazanmak için İyi Gelecek Elçileri platformuna davet ediyor.

Migros Money Club üyesi her kadının iyigelecekelcileri.migros.com.tr web sitesine üye olarak katılabildiği platform, kadınlara hem eğlenme hem de ilham verici fikir ve görüşlerini paylaşarak kazanma şansını bir arada sunuyor.

Platforma üye olan kadınlar pek çok farklı konuda kendilerine verilen anketi doldurmak, günün sorusunu cevaplamak, Migroskop'taki kampanyaları paylaşmak, günün videosunu izlemek veya sosyal medyada paylaşım veya yorum yapmak gibi hedefleri yerine getirerek Sihirli Puan kazanma şansına sahip oluyor.

Sihirli puan kazanan üyeler bu puanları Money'e dönüştürerek Migros mağazalarındaki alışverişlerinde kullanabiliyor veya ödül kataloğunda sunulan fırsatlardan seçim yapabiliyor. Özellikle oyuncak, et ve kozmetik ürünlerinde indirim fırsatlarının bulunduğu ödül kataloğunun kategorileri de yine elçilerin tercih ettiği ürünlerden oluşturuluyor.

2 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen 10 bin üyenin üzerine çıkan İyi Gelecek Elçileri platformunda, üyelerin hayata geçirdiği hedef sayısı ise 100 bini buldu. Hedeflerini gerçekleştirerek bugüne kadar 230 bin sihirli puan kazanmayı başaran İyi Gelecek Elçilerinin hedeflerine başlayıp bitirme oranı ise yüzde 100.

Platform kapsamında istedikleri konularda forumlar başlıkları oluşturarak fikirlerini paylaşabilen elçilerin şimdiye kadarki en fazla ele aldıkları konular güzellik, bakım, beslenme, sanal alışveriş, tatil ve kitap önerileri oldu.

Kaynak: AA