Gülüç Belediye Başkanı Demirtaş Açıklaması

'Geçen yıl gözle görülür projelerimizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadık. Altyapıdan üstyapıya kadar önemli hizmetleri belde halkının hizmetine sunduk'

Ereğli ilçesine bağlı Gülüç belde Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, 'Geçen yıl gözle görülür projelerimizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadık. Altyapıdan üstyapıya kadar önemli hizmetleri belde halkının hizmetine sunduk.' dedi.

Demirtaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden buyana belirlenen program dahilinde beldedeki sorunların çözüme kavuşturulduğunu söyledi.

Hizmetlerin yoğun olduğu 2016'yı geride bıraktıklarını anlatan Demirtaş, şöyle konuştu:

'Geçen yıl gözle görülür projelerimizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadık. Altyapıdan üstyapıya kadar önemli hizmetleri belde halkının hizmetine sunduk. 2017 daha da hareketli geçecek. Yaklaşık 2 milyon liralık bir sahil projemiz vardı. Bu projemizi büyük oranda tamamladık. Yaz ayında halkımız bu projemizden faydalanabilecek. Yine 15 bin metre kare kilitli parke taşı ihalesine çıkacağız. Dört mahallemizde eksik kalan yol sorunumuz vardı. Bu dört mahallemizi de tamamlayarak vatandaşlarımızı modern yollara kavuşturacağız. Yine sıcak asfalt dökümü için ihale sürecimiz başlayacak. Çevre düzenleme çalışmalarına ağırlık vereceğimiz bir yıl olacak.'

Bölgede etkili olan kar yağışı nedeniyle ekiplerin 24 saat özveriyle çalıştığını ifade eden Gökhan Demirtaş, 'Coğrafi konum nedeniyle rampalarımız var. Ben bu süreçte belediyemize ve bana, 'ben evime çıkamadım, yola inemedim' şeklinde bir tek şikayet bile gelmedi. Ekiplerimiz özveriyle çalıştılar, hepsine teşekkür ediyorum.' diye konuştu.
Kaynak: AA