Gönül Elçilerinden Sanat Merkezine Ziyaret

Trabzon Valisi Yücel Yavuz'un eşi Şengül Yavuz ve Gönül Elçileri, Trabzon Valiliği Tevfik Serdar Kültür ve Sanat Merkezini ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Tevfik Serdar Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Hasan Tahsin'den yapılan çalışmalar ve kurslar hakkında bilgi alan Yavuz ve beraberindekiler, merkezde keman dersi alan kursiyerlerle görüşerek, mini bir konser dinledi.

Trabzon'un bir kültür ve sanat şehri olduğunun altını çizen Yavuz, 'Trabzon tarihiyle, sanatıyla çok önemli bir yere sahip. Sizler de yapmış olduğunuz kültür ve sanat faaliyetleri ile buna katkıda bulunuyorsunuz. Buradaki öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştiren öğretmenlerimize, anne ve babalarına teşekkür ediyoruz. Gelecekte sizlerin çok önemli birer sanatçı olduğunuzu inşallah hep birlikte göreceğiz.' ifadelerini kullandı.

Sanat Merkezine gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını ve sınıflarının yüzde yüz dolu olduğunu kaydeden Tahsin, merkeze yapmış olduğu ziyaretten ötürü Yavuz'a teşekkür etti.

Sanat merkezinde, Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu, keman, piyano, ney, bağlama, yan flüt, kanun, gitar, ud, saksafon, tronpeti kemençe, davul, klarnet, darbuka, fotoğrafçılık, satranç, ebru sanatı, resim, modern dans, salsa-cha caha, tango, vals-bochata, yetişkinler için amatör tiyatro, halk oyunları, diksiyon ve beden dili, çocuk modern dans, bale alanında eğitimlerinin yanında toplam 31 sanat dalında eğitim verildiği bildirildi.

Kaynak: AA