Garanti'den KOBİ Ve Esnafa Özel Hizmet

Bankanın hayata geçirdiği 'Uzman Danışman' uygulamasıyla banka çalışanları müşterilerini işletmelerinde ziyaret ederek ellerindeki tablet üzerinden birçok ihtiyacı yerinde karşılayabiliyor.

Garanti Bankası'nın KOBİ ve esnafa yönelik geliştirdiği yeni hizmeti 'Uzman Danışman' uygulaması sayesinde birçok farklı bankacılık hizmeti müşterinin ayağına gidiyor.

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, banka çalışanları, yeni uygulamayla, müşterilerini işletmelerinde ziyaret ederek, ellerindeki tablet üzerinden birçok ihtiyacı yerinde karşılıyor.

Çalışanların, KOBİ'lerin ihtiyaç duyduğu ürün ve hizmetlerle ilgili konunun uzmanlarıyla canlı olarak görüşmelerini sağlarken, müşteriler işlemlerini şubeye gitmeden, bulundukları yerden çok hızlı bir şekilde yaparak zamandan tasarruf ediyor, ileri seviyede teknik bilgi gerektiren konularda doğrudan uzmanıyla görüşerek, kendilerine özel danışmanlık hizmeti alıyor.

Garanti Bankası'nın yerinde bankacılık uygulamasıyla, KOBİ müşteri ilişkileri yöneticileri ve KOBİ müşteri yöneticileri, ziyaret anında şubeye ihtiyaç duymadan müşterilerinin bilgilerine ulaşarak, kredi detaylarını, mevduat bilgilerini, KKB risk sorgulamasını, hesap hareketlerini, tahsildeki çek bilgisini görebiliyor, üye iş yeriyle ilgili detaylı bilgi alıp, yazar kasa POS başvurusu yapabiliyor.

Banka çalışanları, müşterinin kredi talebi olursa, ziyaret esnasında ödeme planı seçenekleri oluşturup sunabiliyor, başvuru için gereken eksik evraklar varsa bilgi veriyor, kimlik ve bankacılık hizmet sözleşmesi taraması yaparak anında başvuruya ekleyebiliyor. Ayrıca uygulamanın en önemli ve değer yaratan tarafı olarak, müşterilerin detaylı bilgiye ihtiyaç duydukları ürün ve hizmetlerle ilgili, tablet üzerinden canlı bağlantı kurup uzman danışmanlarla görüntülü görüşmelerini sağlıyor.

KOBİ'ler bu sayede, bireysel emeklilik sistemi (BES), kentsel dönüşüm finansman modelleri, dış ticaret, bono/tahvil, Eurobond ve piyasa bilgilendirmesi, VIOP, hisse senedi, FX ve opsiyon/fon ile üye iş yeri işlemleri, POS ve yazar kasa POS konularında uzmanlardan görüş alarak iş süreçlerine değer katan önemli bir hizmetten faydalanıyor.

Müşterilerin 'Uzman Danışman' hizmetinden faydalanabilmesi için, bilgi almak istedikleri ürün/hizmet ve tarihiyle ilgili müşteri temsilcisiyle görüşüp, randevu almaları yeterli oluyor.
Kaynak: AA