ASÜ Rektörü Şahin Öğrencilere Spor Malzemesi Dağıttı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ve hayırseverler ortaokul öğrencilerine spor malzemesi dağıttı.

Rektör Şahin, Eskil İlçesindeki etkinlikte çocukların spor ve sanatla ilgilenerek, hem fiziksel hem de iç derinlik olarak gelişmelerini önemsediklerini söyledi.

Kendisine mektupla ulaşan ve spor malzemesi ihtiyaçlarından söz eden Eskil Ortaokul öğrencisi Fevzi Altan'ın talebine karşılık vermek için hayırseverlerle görüştüklerini ifade eden Şahin şunları kaydetti:

'Öğrencimiz, yaklaşık 1 ay önce spor malzemesi eksikliği ile ilgili olarak mektupla bana ulaştı. Üniversite olarak bir hayırseverle temasa geçerek öğrencimizin talebini bu yolla yerine getirmiş olduk.

Biz, öğrencilerimizin spor ve sanatla ilgilenmelerini önemsiyoruz. Spor yapan öğrenciler fiziki gelişimlerini, sanatla ilgilenen öğrenciler de iç derinliklerini geliştiriyorlar. Öğrencimizi medeni cesaretinden dolayı kutluyorum ve başarılar diliyorum. Onları, ilerleyen zamanlarda çok daha iyi yerlerde görmek istiyoruz.'

Kaynak: AA