Teknosa 'Teknoloji Perakendeciliğinde' İlk Sırada

TeknoSA, Perapost Dergisi ve araştırma şirketi CRIF iş birliği ile hazırlanan Türkiye'nin en büyük 100 perakende şirketinin belirlendiği listede, 'teknoloji perakendeciliği' alanında ilk sırada yer aldı.

TeknoSA'dan yapılan açıklamaya göre perakende dünyasını buluşturan Perapost Dergisi, araştırma şirketi CRIF'le iş birliğine imza atarak Türkiye'de faaliyet gösteren en büyük 100 perakende şirketini belirledi.

Zincir perakende marketleri, giyim perakendecileri ve teknoloji marketleri arasında kıyasıya rekabetin yaşandığı listede genel klasmanda bir basamak yükselerek altıncı sırada yer bulan TeknoSA, teknoloji perakendeciliğinde ise ilk sırada yer aldı.

Perakende 100 listesinde toplam ciro 95,4 milyar liraya ulaşırken, TeknoSA 3 milyar lira seviyesinde cirosu ile lider teknoloji perakende şirketi oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, TeknoSA'nın sektöründe dünya ölçeğinde bir 'benchmark' olduğunu bildirdi.

Türkiye 16 yıldır teknoloji perakendeciliğinin değişmez lideri olduklarını aktaran Gürcan, 'Biz bu liderliği yarattığımız değerlerin bir bütünü olarak görüyoruz. İnovasyon kültürümüz, operasyonel mükemmellik anlayışımız ve yaptığımız her işte daima öncü ve örnek duruşumuz ile hedeflerimiz doğrultusunda hız kesmeden ilerliyoruz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA