Süleymanpaşa Belediyesinden Kimsesizlere Yardım Eli

Süleymanpaşa Belediyesi, soğuk havaların etkili olmaya başlamasıyla sokak yaşayan dört vatandaşı 'evsizler oteli'ne yerleştirdi.

Süleymanpaşa Belediyesinden yapılan açıklamada, vatandaşlardan gelen ihbarlar doğrultusunda sokakta yaşayan dört evsiz vatandaşın 'evsizler oteli'ne yerleştirildiği belirtildi.

Ayrıca açıklamada, Dost Eli Giyim Mağazası’ndan kıyafet ve Dost Eli Aşevi’nden de yemek desteği ile evsiz vatandaşlara sıcak yemek ve kıyafet yardımında bulunulduğu aktarıldı.

İlçe genelinde yol açma çalışmalarında görev yapan ekipleri, kurum ayrımı yapmaksızın belediyece kumanya dağıtıldığı bildirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

'İlçe genelinde yolların açılması için gece gündüz demeden mesai harcayan ekipleri de unutmayan Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, kurum ayırt etmeksizin tüm çalışanlara sıcak çorba ve kumanya dağıtımı yaptı.24 saat boyunca gelen ihbarlara anında yanıt veren Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri olumsuz hava şartları ortadan kalkana dek soğuğa karşı vatandaşların yanında olacak.'

Kaynak: AA