Çaycuma Belediyesinde İş Kıyafeti Dağıttı

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, belediye bünyesinde çalışan işçilere tek tip kıyafet uygulamasına geçildiğini bildirdi.

Kantarcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, uygulamanın kurumsal kimliği oluşturmak, yeleklerin ön cebinde bulunan yaka kartlarına işçilerin adı, soyadı, çalıştığı birimi, görevi ve kan grubu yazılarak iş güvenliğini sağlamak amacıyla yaşama geçirildiğini söyledi.

İşçilere baret, emniyetli iş ayakkabısı, iş yeleği, yağmurluk ve eldivenden oluşan kişisel donanım malzemelerinin de dağıtıldığını ifade eden Kantarcı, şöyle konuştu:

'Kurumsal kimlik oluşturmak, sahada çalışılan personelimizin görünümünü daha düzgün hale getirmek için herkese tek tip kıyafet dağıttık. Yaka kartlarına da arkadaşlarımızın kimlik bilgilerini yazarak, yapılan çalışmaları vatandaşlarımızın denetimine de açık hale getirdik. Bu kıyafetlerin tamamı, kişisel koruyucuların iş yerlerinde kullanılması hakkında yönetmelik hükümlerine uygundur ve aynı yönetmelikte sözü edilen tüm standartları karşılamaktadır. Arkadaşlarımız, yürüttükleri işler sırasında karşılaşmaları muhtemel risklere karşı, artık daha fazla güven içinde. Herkese hayırlı olsun diyor, tüm arkadaşlarıma kazasız, belasız çalışmalar diliyorum.'

Kaynak: AA