Muş'ta Yeni Yılın İlk Bebeği 'Umut' Bebek Oldu

Muş’ta yeni yılın ilk bebeği 00.04’te dünyaya geldi. Umut ismi konulan ilk bebeğin ardından yaklaşık 1 saat içinde biri sezaryen olmak üzere 14 bebek dünyaya geldi.

Muş'ta Yeni Yılın İlk Bebeği 'Umut' Bebek Oldu
Muş Devlet Hastanesi’nde Sevda-Kenan Subaşı çiftçinin dördüncü çocuğu olan Umut bebek yeni yıla gözünü açtı. Yeni yılın ilk bebeklerini ve annelerini ziyaret etmek üzere hastaneye gelen Muş Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Murat Kılıç, bebeklere çeşitli hediyeler verdi. Aileleri tebrik ettikten sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Murat Kılıç, yılbaşı gecesinde 7 erkek ve 7 kız olmak üzere 14 bebeğin dünyaya gözlerini açtığını söyledi.

Kılıç, "Tek istediğimiz, bebeklerimiz güzel bir hayat yaşasın, güzel bir ömürleri olsun, bebeklerimiz ölmesin. Dünyanın bir tarafında bebekler ölürken, çocuklar binaların altında kalırken, yeni bebeklerimiz dünyaya gözlerini açıyor. Çocuklarımıza, huzurlu, mutlu, barışın olduğu, savaşın olmadığı, güzel bir dünya diliyoruz. En başta kendi ülkemiz ve komşu ülkelerimiz başta olmak üzere tüm dünyada bebeklerin rahatça dünyaya gözlerini açtığı, barışın, refahın, huzurun olduğu güzel bir dünya diliyorum. 2017’ye adım attığımız bu gecede hastanemizi gezerek bebeklerimizin ailelerini ziyaret ettik ve kendilerine çeşitli hediyeler verdik" dedi.

Kaynak: İHA