TEMA Vakfı'ndan Başkan Altınok Öz'e Teşekkür

TEMA Vakfı Kartal İlçe Gönüllüleri, doğanın ve çevrenin korunması adına yaptığı çalışmalardan dolayı Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür etti.

TEMA Vakfı'ndan Başkan Altınok Öz'e Teşekkür
Yakacık’ta bulunan, Kartal Belediyesi’ne ait serayı ziyaret eden TEMA Vakfı Kartal İlçe Gönüllüleri, yaptıkları çalışmalara ulaşım aracı, malzeme, ekip ve fidan desteği sağlayan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e ve Park Bahçeler Müdürlüğü’ne teşekkür etti. Kartal Belediyesi’nin okullarda gerçekleştirdiği, çocukları ve gençleri bilinçlendirme çalışmaları ve fidan dikim etkinliklerinin de büyük önemi olduğunu vurgulayan TEMA Vakfı Kartal İlçe Gönüllüleri Sorumlusu Zuhal Solmaz, Başkan Altınok Öz adına teşekkür mektubunu Park Bahçeler Müdürü Ali Çelik’e takdim etti.

Mektupta, "2015 - 2016 faaliyet yılında yaşanabilir bir gelecek için sorumluluk üstlenerek TEMA Vakfı çalışmalarına gönüllü destek verdiniz. Hep birlikte; toprağı bereketli, suyu temiz, ormanı yeşil, milyonlarca canlının birlikte yaşadığı bir dünya olmuşturmaya bir adım daha yaklaştık. TEMA Vakfı’na verdiğiniz gönülden desteğe teşekkür ediyor, sizi hep aramızda görmeyi diliyoruz" denildi.
Kaynak: İHA