TEB, İstanbul Jewellery Show'un Sponsoru Oldu

İstanbul Jewelry Show Fuarı, 4 gün boyunca Türk Ekonomi Bankası (TEB) sponsorluğunda CNR Expo'da (İstanbul Fuar Merkezi) tüm dünya genelinden mücevher alıcı ve satıcılarını bir araya getirecek.

İstanbul Jewelry Show'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Mücevher Sektörü ihracatının yüzde 80'ine yakın bir payının gerçekleştiği fuarda, Arap dünyası başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından, mücevher sektöründe yer alan önemli alıcılar Türkiye Mücevher Sektörü ile önemli iş birliklerine imza atmak üzere fuarı ziyaret edecekler.

Halka kapalı gerçekleştirilen ve sadece sektör profesyonellerinin ziyaret edebildiği 43.Uluslararası Mücevherat Saat ve Malzemeleri Fuarı İstanbul Jewelry Show, geçtiğimiz ekim ayında Türkiye dahil 110 ülkeden, toplam 17 bin önemli alıcıya ev sahipliği yaparak yüzde 16'lık bir büyüme yakaladı.

Mücevher sektörünün önemli oyuncularının ürün ve hizmetlerinin sergileneceği Uluslararası İstanbul Jewelry Show Fuarında her yıl olduğu gibi birbirinden renkli etkinliklerle 800'ün üzerinde yerli ve yabancı firma yeni sezon tasarımlarıyla adeta yarışacak.

Sadece mücevher sektörü profesyonellerinin ziyaret edebildiği fuarda, Türkiye başta olmak üzere Avrupa'dan Asya'ya, Uzak Doğu'dan Amerika'ya birçok coğrafyadan altın, mücevher, pırlanta, renkli taş, yarı değerli ve değerli taş, inci, gümüş, gümüş takı ve gümüş ev eşyası, rafineri, saat, kalıp, vitrin dekorasyon, makine-ekipman&yan sanayi, kasa, yazılım, lojistik, İle aydınlatma sektöründen 800'ün üzerinde dünyanın önemli mücevher marka ve firmaları çok özel koleksiyonlarını ve ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

TEB sponsorluğunda, UBM Rotaforte tarafından 13 - 16 Ekim 2016 tarihleri arasında, brüt 30 bin metrekarelik alanda, 3 salonda düzenlenecek, 43. Uluslararası İstanbul Jewelry Show ekim fuarı, İstanbul Değerli Maden ve Mücevherat İhracatçıları Birliği (IMMIB), Mücevher İhracatçıları Birliği (JTR), T.C. Ekonomi Bakanlığı ve KOSGEB tarafından desteklenen, Uluslararası Fuarlar Birliği (UFI) kalite onayı ve Kalite Yönetimi Sistemi ISO-9001 belgesine sahip uluslararası nitelikte bir fuar olma özelliğine sahip.

Kaynak: AA