Müdür Koca'dan Satranç Kursuna Ziyaret

Bitlis’in Ahlat ilçesinde faaliyet gösteren Kitap Okuma Alışkanlığını Kazandırma Kültür Turizm ve Eğitim Derneği tarafından hazırlanan "Faydalı Çocuk Bilinçli Toplum Projesi" kapsamında açılan satranç kursu devam ediyor.

Müdür Koca'dan Satranç Kursuna Ziyaret
Devam etmekte olan satranç kursunu ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mazlum Koca, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde satranç kursuna katılan öğrencileri ziyaret ederek, kurs faaliyetleri hakkında bilgi alan Müdür Koca, öğrencilere başarılar diledi.

Proje Koordinatörü İsmail Akarsu ise, proje kapsamında açmış oldukları satranç kursunun oldukça güzel bir şekilde devam etmekte olduğunu belirterek, "Hazırlamış olduğumuz SODES projesi kapsamında sosyal ve kültürel amaçlı kurslar açtık. Satranç kursumuzda 10 öğrencimiz bulunuyor. Uzman eğitmenler eşliğinde kursumuz devam ediyor. Gençlerimize ve çocuklarımıza en ufak bir faydamızın dokunması bizleri oldukça mutlu ediyor. İnşallah bu tür faaliyetlere devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA