Meram Belediyesi'nden Çocuklara Bayram Hediyesi

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde çocuklara bayramlık ve kırtasiye seti hediye ederek sevindirdi.

Meram Belediyesi'nden Çocuklara Bayram Hediyesi
Kurban Bayramı ve yeni eğitim öğretim yılı öncesinde çocukları sevindirmek istediklerini vurgulayan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Sefaköy ve İnlice mahallelerimizde çocuklarımızı sevindirmek ve vatandaşlarımızla da sohbet etmek istedik. Şimdiden bayramınızı tebrik ediyorum. Devlet ve millet olarak zor bir süreçten geçtik. 15 Temmuz, sadece bir darbe girişimi değildi, ülkemiz üzerinde oynanan oyunların tezahürüydü ve bir işgal girişimiydi. Hamdolsun milletimizin desteğiyle bu süreci atlattık” diye konuştu.

“Birlik ve beraberliğimizi perçinleyeceğiz”

Kurban Bayramının aynı zamanda birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu simgelediğine dikkat çeken Başkan Toru, “15 Temmuz ruhuyla bu bayramda birliğimizi, beraberliğimizi perçinleyeceğiz inşallah. Bayramlar paylaşmak demek. Soframızı paylaşacağız, kurbanımızı paylaşacağız, sevincimizi paylaşacağız. Biz de bayram arifesi ve okulların açılmasının arifesinde çam sakızı çoban armağanı çocuklarımızı sevindirmek üzere burada sizlere beraber olmak istedik. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin, bayrağımız inmesin, ezanlarımız susmasın. Ülke olarak şu anda duaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Bayramınızı tebrik ederken çocuklarımıza da yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sefaköy ve İnlice’de yaklaşık 300 çocuğa bayramlıklarını giydiren Başkan Toru, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde de ayrıca çanta ve kırtasiye seti hediye etti.
Kaynak: İHA