Küçükçekmece'den Makedonya'ya Sel Yardımı

Küçükçekmece Belediyesi, geçtiğimiz günlerde sel felaketi yaşayan ve yaralarını sarmaya çalışan Makedonya’ya içinde beyaz eşya ve mobilya bulunan 2 TIR gönderdi.

Küçükçekmece'den Makedonya'ya Sel Yardımı
Küçükçekmece Belediyesi, sel felaketi nedeniyle 21 kişinin hayatını kaybettiği Üsküp Hasanbeg’e 2 TIR dolusu eşya gönderdi. Küçükçekmece ilçesinde bulunan Balkan Kültür Derneği ile Makedonya Üsküp’te bulunan Çayır Belediyesi ve El-Hilal Derneği işbirliğiyle gerçekleşen yardım kampanyası kapsamında evlerin ve eşyaların kullanılamaz hale geldiği Üsküp’e buzdolabı, çamaşır makinesi, elektrikli fırın ve ısıtıcı, çekyat, ev mobilyaları, halı, battaniye, giyim malzemeleri, pirinç ve ayakkabı yardımı yapıldı.

“Makedon kardeşlerimizin yanındayız”

Yapılan yardım hakkında konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Daha önce zaten gıda yardımı yapmıştık. Ancak beyaz eşya ve mobilyaya çok ihtiyaç olduğunu duyduk. Bu nedenle bu sefer beyaz eşya ve mobilya, halısından battaniyeye ev eşyaları ile giyim malzemeleri gönderdik. Her zaman sıkıntı yaşayan Makedon kardeşlerimizin yanındayız. Allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın” dedi.

Kaynak: İHA