Kırklareli Belediyesi Bayrama Hazır

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Kırklarelili vatandaşların rahat ve huzur içerisinde bir bayram geçirmesi için hazırlıklarını tamamladı.

Kırklareli Belediyesi Bayrama Hazır
Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli halkının rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli görevlendirmeleri yaptıklarını ve önlemlerini aldıklarını belirtti.

İlgili birimlerle gerekli toplantılar yaptıklarını dile getiren Kesimoğlu, birimlerin herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına bayram boyunca hizmet vereceğini söyledi.



Yoğun bir temizlik çalışması

Kesimoğlu, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından, “Bayram süresince Özgürlük ve Demokrasi Meydanı, İstasyon Caddesi, Dingiloğlu Parkı önü gibi ana arterler, caddeler ve meydanlar ile otobüs terminali yıkanacak. Süpürgeciler sitesinde kurulan kurban satış yerleri içinde gerekli önlemleri aldık. Kurban satış noktalarına ek olarak 5 adet çöp konteyneri ve seyyar tuvalet koyduk. Ayrıca, Kurban satış noktasında ve diğer noktalarda bulunan çöp konteynerlerini dezenfekte aracıyla parfüm içeren yıkama suyu ile temizleyeceğiz” dedi.

Bayram boyunca şehir mezarlığına ücretsiz servis

Kurban Bayramı boyunca arife gününden başlamak üzere şehir mezarlığına ücretsiz servis kaldıracaklarını ifade eden Kesimoğlu, “Ulaşım Müdürlüğümüze bu bayramda da çeşitli görevler verdik. Ulaşım Müdürlüğümüz tarafından Kırklarelili vatandaşlarımız arife gününden başlamak üzere bayram boyunca Dingiloğlu parkı önünden kaldıracağımız araç ile ücretsiz olarak şehir mezarlığına ulaşım sağlayabilecekler. Servislerimiz gün boyunca şehir mezarlığı güzergahında çalışacak”

“Alo 153 aranabilir”

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Zabıta Müdürlüğü personelinin de bayram süresince görevde olduğunu belirterek “Vatandaşlarımız, Bayram süresince Belediye’nin görev ve sorumluluk alanlarında olan her konuyu “153 Alo Zabıta” hattına bildirebilecekleri gibi Belediye Zabıta Bürosu’na şahsen de başvurabilecekler” diye konuştu.

Başkan Kesimoğlu, “Kırklarelili vatandaşlarımızın ve Kırklarelimize gelecek olan misafirlerin Kurban Bayramı’nı en güzel şekilde geçirebilmeleri konusunda hazırlıklarımızı tamamladık. Kırklareli Belediyesi olarak görevli tüm birimlerimiz ile bayrama hazırız. Şimdiden tüm halkımızın ve Kırklareli halkının Kurban Bayramını kutluyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak: İHA