Hepsiburada.Com'dan Okul Alışverişinde Yüzde 50'Ye Varan İndirim

Hepsiburada.com, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde okul çantalarından bilgisayar ve yazıcı gibi teknolojik ürünlere, kırtasiye malzemelerinden özel eğitim setlerine kadar birçok üründe yüzde 50'ye varan indirim fırsatı sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, her yıl okula dönüş döneminde özel kampanyalar yapan hepsiburada.com, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde de çok sayıda okul ürününü yüzde 50'ye varan indirimlerle satışa sunuyor.

Hepsiburada.com, indirim kampanyasının yanı sıra 'kargo bedava' kampanyasını da başlattı. Bu sayede, 'hepsiburada.com satıcılı' ürünlerden yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava avantajından yararlanılabilecek. Ailelere ve öğrencilere ödeme kolaylığı için 9 taksit fırsatı da sunuluyor. Ayrıca, süper hızlı gönderi hizmeti alışverişleri hızlandırıyor.

Okul alışverişleri, hepsiburada.com'da her yıl ağustos ayının ikinci yarısından itibaren yoğunlaşmaya başlıyor. Geçen yıl okul ve kırtasiye ürünleri satışlarının 3'te 1'ine karşılık gelen bölümü, eylül ve ekim aylarında gerçekleşti. Kalem setleri, defterler, silgiler ve boyama setleri ailelerin ve öğrencilerin en çok satın aldığı ürünler arasında yer aldı. 2016'da aileler ve öğrenciler, online okul alışverişine geçtiğimiz dönemlere göre daha fazla ilgi gösteriyor.

Okul çantalarında, kız ve erkek öğrenciler için farklı yaşlara uygun seçenekler arasında süper kahraman ve çizgi film karakteri baskılı lisanslı sırt çantalarının yanı sıra beslenme çantaları, matara ve suluk gibi alternatifler de yer alıyor. Sırt çantalarının fiyatları 29,90 TL'den başlıyor.

Öğrenciler teknoloji ürün ihtiyaçlarını da hepsiburada.com'dan karşılayabiliyor. Dizüstü bilgisayarlar, USB bellekler, elektronik sözlükler, tabletler, akıllı telefonlar, taşınabilir diskler ve akıllı saatler hepsiburada.com'da satışta. Akıllı telefonlarda yüzde 30, tabletlerde ise yüzde 40'tan fazla indirim uygulanırken dizüstü bilgisayarlarda da indirim oranları yüzde 40'ın üzerine çıkmakta.

Hepsiburada.com'da yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde eksiklerini tamamlamak isteyen okullar için de birçok ürün ve fırsat yer alıyor. Fotokopi makineleri, fotokopi kağıtları, laminasyon makineleri, projeksiyon cihazları, hesap makineleri, ciltleme makineleri ve yazı tahtaları gibi ürünlerden zengin seçenekler hepsiburada.com'da yer alıyor.

Kaynak: AA