Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Özlü Düzce'de

Bakan Özlü, kente faaliyetini sürüdüren iki özel okulu ve yapımı tamamlanarak kısmen açılan Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nin yeni hizmet binasını ziyaret etti.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'de faaliyetini sürüdüren iki özel okulu ve yapımı tamamlanarak kısmen açılan Düzce Atatürk Devlet Hastanesinin yeni hizmet binasını ziyaret etti.

Özlü, ilk olarak Kalıcı Konutlar bağlantı yolu üzerinde bulunan Kültür Koleji'ni ziyaret ederek burada eğitim gören ve Temel Eğitimden Ortaöğretimine Geçiş Sınavı'nda (TEOG) Türkiye ve il birincisi Efe Karakoca'ya ve YGS-LYS Türkiye 496'ncısı Mustafa Erdoğan'a okul yönetimi tarafından hazırlanan plaketi verdi.

Özlü, daha sonra kente bu yıl eğitim öğretime açılan Özel İlim Okulları'nı ziyaret ederek burada okul yönetiminden bilgiler aldı.

Bakan Özlü ve beraberindeki heyet son olarak, yapımı tamamlanarak kısmen hizmete açılan Atatürk Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Hastanede incelemelerde bulunarak poliklinikleri gezen Özlü, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Zengin'den devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İncelemelerin ardından gazetecilere açıklama yapan Özlü, hastane polikliniklerinin Kurban Bayramı sonrasında hizmete açılacağını belirterek, 'Düzce Devlet Hastanesi 2005 yılından beri üzerinde çalışılan bir hastanemiz. Arkadaşlar çok sağ olsunlar, güzel bir çalışma yapmışlar. Hastanemiz bayramdan sonraki ilk gün burada hasta kabulü yapacak. Yani Düzceliler, bayramdan sonraki ilk gün diğer hastanelere gitmesinler, buraya gelsinler. Burada muayeneler başlayacak. Tüm kabul ve muayeneler burada olacak, hayırlı olsun. Bu, Düzce için güzel bir bayram hediyesi oldu. İlk ay sadece poliklinik kısmı hizmet verecek, ikinci ayda da diğer kısımlar tamamlanmış olacak.' diye konuştu.
Kaynak: AA