Alaşehir Belediyesi'nden MASKİ'ye Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, hayırlı olsun ziyaretine gelen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ı makamında ağırladı.

Alaşehir Belediyesi'nden MASKİ'ye Ziyaret
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, yeni görevi sebebiyle tebrik ettiği Genel Müdür Coşkun’a başarılar diledi. Alaşehir Belediye Başkanı Karaçoban, “Yaşar Coşkun Hocama hayırlı olsun dileklerinde bulunmak için makamında ziyarete geldim. Manisa’ya hizmet etmek için yüreği çarpan birinin Genel Müdür olarak göreve gelmesi bizleri mutlu etti. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

“Hizmet etmek için bu yola çıktık”

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

Genel Müdür Coşkun,“Alaşehir Belediyemizin çok değerli Başkanı’nı makamımda ağırlamaktan onur ve gurur duyuyorum. MASKİ olarak Alaşehir’de 60 bin metre içme suyu ve kanalizasyon hatlarında yapmış olduğumuz yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Aynı zamanda ilçemizdeki atıksu arıtma tesisini faaliyete aldık. İlerleyen dönemde yapacağımız yeni atıksu arıtma tesisi projelerimiz de hazır. Bundan sonraki süreçte de önemli yatırımlara devam edeceğiz. Bende Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ı bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar nedeniyle tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Alaşehir Belediye Başkanı Karaçoban, Genel Müdür Coşkun’u tebriğinin ardından MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran’ı da ziyaret etti. Başaran’ın makamında yapılan görüşmede, MASKİ tarafından ilçede hayata geçirilecek olan yeni atıksu arıtma tesisi projesine ilişkin detaylar konuşularak, fikir alışverişi gerçekleştirildi.

Kaynak: İHA