Akyazı Oda Başkanlarından Zabıta Haftası Ziyareti

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 190. yılı münasebeti ile Akyazı Oda Başkanları Akyazı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne tebrik ve kutlama ziyaretinde bulundu.

Akyazı Oda Başkanlarından Zabıta Haftası Ziyareti
Akyazı Şöförler Odası Başkanı Hikmet Özden, Akyazı Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Curoğlu, Manifaturacılar Odası Başkanı İsmet Öztürk, Bakalar ve Bayiler Odası Başkanı Hüseyin Kaliç ve Berberler Odası Başkanı Hasan Cengiz Zabıta teşkilatının 190. kuruluş yıl dönümü olması vesilesi ile Akyazı Zabıta Müdürlüğü’ne tebrik ve kutlama ziyaretinde bulundu. Akyazı Zabıta Müdürü Emrullah Demirci ve zabıta personeli ile karşılıklı sohbet eden Oda Başkanları Zabıta personelinin Akyazı’ya verdiği hizmetlerden dolayı memnun olduklarını ifade ederek görevlerinde başarılar dilediler.

Akyazı Zabıta Müdürü Emrullah Demirci ziyarette yaptığı açıklamada, “Akyazımızın değerli oda başkanlarından bize gelen bu güzel ve nazik ziyaretten ötürü öncelikle teşekkür ediyorum. Akyazı Belediyesi Zabıtası olarak tüm ekibimiz görevlerinde azami dikkat, özveri ve gayretle çalışmaktalar. Bizler tüm esnaflarımıza da elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Oda başkanlarımız ile de sürekli koordinasyon ve iletişim halindeyiz bundan sonra da yine birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya ve görevimizi yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA