15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Fotoğraf Sergisi

AK Parti Erzincan İl Başkanlığı yönetimi, FETÖ'nün darbe girişimi ve ardından yaşananlarla ilgili fotoğrafların sergi̇lendi̇ği̇, '15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Fotoğraf Sergisi'ni açtı.

Cumhuriyet Meydanı’nda açılan '15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Fotoğraf Sergisi'nde , darbe girişimi sırasında Erzincan ve farklı illerde çekilmiş, vatandaşların darbeye direniş fotoğrafları sergilendi.

AK Parti Erzincan İl Başkanı Orhan Bulut, 'Genel Başkanımızın emri ile Erzincan'da yaşananlar ve Türkiye'deki 15 Temmuz akşamı yaşananlar noktasında bir sergi düzenledik. Buradaki amacımız FETÖ'nün 15 Temmuz'da kalkışmış olduğu darbe girişiminin insanların o gece neler yaşandığını anlaması ve özümsemesi amacıyla yapmış olduğumuz bir sergi.' dedi.

AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, AK Parti teşkilatının Türkiye genelinde başlattığı '15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Fotoğraf Sergisi'nin Erzincan'da da açıldığını hatırlatarak, '15 Temmuz demokrasi şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Fotoğrafları gezdiğimizde fotoğraflarında tarihe şahitlik ettiğini gördük. Bu milletin 81 ilde olduğu gibi Erzincanı'mızda da hemşehrilerimizin milli iradeye demokrasiye nasıl sahip çıktığının ifadesi yansımış fotoğraflara' diye konuştu.

Sergi açılışına Erzincan Vali Vekili Ahmet Türköz, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Emniyet Müdürü Doğan İnci ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA