Teknosa'dan bayrama özel kampanyalar

TeknoSA Kurban Bayramına özel kampanyaları kapsamında pek çok ürünü cazip fiyatlarla sunuyor.

Teknosa'dan bayrama özel kampanyalar
TeknoSA Kurban Bayramına özel kampanyaları kapsamında, bilgisayar ve akıllı telefonlardan TV’lere, Disney Collection ürünlerinden teknoloji meraklılarını sevindirecek VR gözlüklere kadar pek çok ürünü cazip fiyatlarla sunuyor.

TeknoSA açıklamasına göre, 9-12 Eylül tarihleri arasında Lenovo Ideapad 310 i5-6200U/8GB/1TB 2 GB Ekran kartlı Notebook 2699 TL yerine 2099 TL olacak. 13-15 Eylül tarihleri arasında ise HP 15-BA003NT W7S93EA AMD A8 işlemcili 2 GB Ekran kartlı Metalic Silver Notebook 1899 TL yerine 1499 TL, Philips 49PUS6561/12 4K UHD Ambilight Android Smart Ultra İnce LED TV 3499 TL yerine 2999 TL‘lik fiyatıyla TeknoSA mağazaları ve şirketin internet sitesinde tüketicileri bekliyor.

Ayrıca 15 Ekim’e kadar Apple marka notebook, desktop ve tabletlerde belirli modellerde üniversite öğrencileri ve öğretim üyelerine özel yüzde 10 indirim fırsatı sadece TeknoSA mağazalarında yer alacak.

Son dönemin en heyecan verici yeniliklerinden biri olan sanal gerçeklik gözlüğü, bayramda teknoloji meraklılarına özel hediye seçenekleri arasında yerini alıyor. TeknoSA’nın kendi özel markalı ürün ailesinin yeni üyesi Preo My VR Box sanal gerçeklik gözlüğü, oyunları ve videoları çok daha eğlenceli ve sıra dışı bir deneyime dönüştürüyor. Tüm akıllı telefonlarla uyum içinde çalışan Preo MY VR Box, son teknolojiye uygun fiyatlarla ulaşmak isteyenleri TeknoSA’da bekliyor.

- Disney Collection ile çocuklara çifte bayram

Açıklamada yer verilen bilgilere göre, bayramda çocukları sevindirmek ve okula dönüş heyecanına katılmak isteyen herkes aradığını TeknoSA mağazalarında buluyor. Teknoloji ürünlerinin yanı sıra sevilen Disney kahramanlarının yer aldığı kırtasiyeden kostüme, oyuncaktan ayakkabıya 300’ü aşkın Disney Collection ürünü, seçili TeknoSA mağazalarında yerini alıyor. Ayrıca 2 Eylül’de vizyona giren Kayıp Balık Dori filminin sevimli peluş oyuncaklarından kalem setlerine, çantalarından kıyafetlerine kadar birbirinden eğlenceli pek çok ürünü, Türkiye’nin 31 ilindeki 71 TeknoSA mağazasında çocuklar ve ailelerine çifte bayram yaşatıyor.

Kaynak: AA