Süleymanpaşa Belediyesi Her Bayram Olduğu Gibi Bu Bayramda Da Yanınızda

Süleymanpaşa Belediyesinin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü aracılığı ile ihtiyaç sahibi insanlara sunduğu hizmetler bayramda da devam edecek.

Süleymanpaşa Belediyesi Her Bayram Olduğu Gibi Bu Bayramda Da Yanınızda
Süleymanpaşa Belediyesi tarafından ilçe sınırları içerisinde yaşayan ve alım gücü düşük, dar gelirli ailelere destek olmak amacıyla kurulan, ikinci el giysi bağış çalışmaları ile yardımseverler ve ihtiyaç sahibi insanlar arasında köprü kurarak, toplumsal dayanışma duygusunun gelişimine katkı sağlayan Dost Eli Giyim Mağazası, hazırladığı bayram standıyla arife günü dahil olmak üzere bayrama kadar hizmet verecek.

Aşevinden ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi yardımı

Süleymanpaşa Belediyesinin kurduğu Dost Eli Aşevi ihtiyaç sahibi Süleymanpaşalılara yaptığı günlük sıcak yemek servislerinin yanı sıra bayram için ihtiyacı olan vatandaşlarımıza gıda kolisi yardımı da sağlayacak.

Engelsiz Taksi bayramda da hizmet verecek

Engelsiz bir Süleymanpaşa için çalışan Süleymanpaşa Belediyesi, ilçe sınırlarında yaşayan engellilerin ulaşımları için tahsis edilen ve çağrı merkezine iletilecek talepler ile engellilerimizin evlerinden gitmek istedikleri yere kadar ulaştırılması hizmeti sunan Engelsiz Taksi bayram boyunca Süleymanpaşalılara hizmet vermeye devam edecek.

Kurban eti bağışları için çağrı merkezimizi arayabilirsiniz”

Süleymanpaşa Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahibi Süleymanpaşalılar ile kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımız arasında köprü görevi sağlayarak bağışlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Kurban bağışında bulunmak isteyen Süleymanpaşalılar (0850) 450 59 59 numaralı çağrı merkezini arayarak Dost Eli Aşevi’nde bayram boyunca bulunan nöbetçi personeller aracılığı ile ihtiyaç sahibi Süleymanpaşalılara kurban bağışlarını iletebilecek” denildi.
Kaynak: İHA