Metehan Babaş, Kastamonuspor 1966'Nın Yeni Başkanı Seçildi

Kastamonuspor 1966 Spor Kulübü Başkanı Mahir Altıkulaç, sağlık sebepleri nedeniyle görevini Kastamonu Belediyesi Spor İşleri Müdürü Metehan Babaş’a devretti.

Metehan Babaş, Kastamonuspor 1966'Nın Yeni Başkanı Seçildi
Kastamonuspor 1966’da yönetim kuruluyla yaptığı görüşmenin ardından sağlık sorunları ve iş yoğunluğundan ötürü başkanlık görevinden istifa eden Mahir Altıkulaç, Kastamonuspor 1966 Yönetim Kurulu tarafından oy birliğiyle başkanlık görevine getirilen Metehan Babaş’ı ziyaret etti.

Bu yola birlik ve beraberlik içerisinde çıktıklarını ifade eden eski Başkan Mahir Altıkulaç, “Sayın Metehan Babaş ve tüm değerli yönetim kurulu üyelerimizle birlikte yıllardır kulübümüze en iyi hizmeti vermek için çalıştık. Biz birlik beraberlik içerisinde başarılar kazandık. Dün olduğu gibi bugünde birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Her zaman Kastamonuspor’un yanındayım. Hep omuz omuza olacağız. Ben Kastamonuspor 1966 Kulüp Başkanlığı görevini Sayın Metehan Babaş’ın en iyi şekilde yürüteceğinden eminim. Kendisi zaten kulübümüzün her şeyini bilen ve takip eden bir isim. En hayırlı seçim olduğu düşüncesindeyim. Kendisine başarı diliyorum. Her zaman kulübümüzün yanındayım. Bu yolda bizlerin her zaman destekçisi olan Sayın Belediye Başkanımız Tahsin Babaş’a da teşekkürlerimi sunuyor, tüm hemşehrilerimin her zaman olduğu gibi kırmızı-siyahlı renklere sonuna kadar destek vereceğini biliyorum. Kastamonuspor’un başkanlık görevini çalışkan ve Kastamonulu sevdalısı olan Metehan Babaş’a devretmekten ötürü de büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Ziyaretinden ötürü Mahir Altıkulaç’a teşekkür eden Kastamonuspor 1966’nın yeni Başkanı Metehan Babaş ise, “Sayın Başkanımız Mahir Altıkulaç’ın da dediği gibi bizler büyük bir birliktelikle yola çıktık ve aynı şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bizler için Kastamonuspor bir memleket meselesidir. Bunu en başından bugüne hep söyledik. Sayın Belediye Başkanımız Tahsin Babaş’ın öncülüğünde hedefe yürümeye devam edeceğiz. Sayın Başkanımıza nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Hep yan yana ve omuz omuza olduğumuzu biliyorum. Kastamonu’muza ve Kastamonuspor’umuza Sayın Mahir Altıkulaç’ın hizmetlerinin süreceğini biliyorum. Bu büyük birliktelikle hedefe yürüyeceğimizden eminim” diye konuştu.

Kaynak: İHA