MASKİ Ve İller Bankası'ndan Ortak Toplantı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, İller Bankası işbirliği ile gerçekleştirdiği projeleri değerlendirmek için İzmir Bölge Müdürlüğü’nde toplantı gerçekleştirildi.

MASKİ Ve İller Bankası'ndan Ortak Toplantı
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın çehresini değiştirmek için büyük projelere imza atıyor. Bu kapsamda yapılan büyük çalışmalarda İller Bankası ile yapılan işbirliği önemli yer tutuyor. Bu nedenle İller Bankası İzmir Bölge Müdürlüğü’nde bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıda MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’un yanı sıra Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay ve Projeler Dairesi Başkanı Bircan Kaynak da yer aldı. İller Bankası adına toplantıya İzmir Bölge Müdürü Selahattin Özsoy ve ekibinden Proje ve Mekansal Bölge Müdürü Melih Nazmi Çalgan, İnşaat Yüksek Mühendisi Kadriye Değirmencioğlu ve Çevre Yüksek Mühendisi Tuğçe Kükrer katıldı.

Projeler dosya dosya incelendi

MASKİ tarafından hazırlanmış olan atıksu arıtma tesisi, altyapı çalışmaları projeleri üzerinde değerlendirildi. Karşılıklı fikir alışverişi yapılan toplantıda taraflar projelere yönelik görüşlerini bildirdi. Önemli yatırımlar için ince eleyip sık dokuyan MASKİ Genel Müdürlüğü, çalışma yapılmasını planladığı işleri titizlikle ortaya koydu. Toplantıda ayrıca ilçe belediyelerinin sorumlulukları, çalışmaların geçiş güzergahları ve ilgili kamu kuruluşlarından alınacak izinler konuşuldu.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun sözlerine, İller Bankası İzmir Bölge Müdürü Selahattin Özsoy’a yeni görevi nedeniyle gerçekleştirmiş olduğu nazik ziyarete teşekkür ederek başladı.

Genel Müdür Coşkun, “İlbank ile birlikte yapmış olduğumuz birçok proje var. Bu projelerimiz büyüyerek devam edecek. Bu kapsamda Projeler Dairesi Başkanlığımız tarafından hazırlanan çalışmaları değerlendirmek için İller Bankası İzmir Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ettik. Bu aynı zamanda bir iade-i ziyaretti. Çok önemli bir görevde Manisa’ya ve Manisalı’ya hizmet etme şansı buldum. Projelerimiz hayata geçmeye devam ettikçe Manisa’mız Türkiye’nin önde gelen şehirleri arasına girecek” dedi.

Kaynak: İHA