Kumluca'da 40 Kilometre Asfalt Çalışması Yapıldı

Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin değişik mahallelerinde yıl içerisinde yaklaşık 40 kilometre asfalt çalışması yapıldığı bildirildi.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2016 yılı asfalt sezonunda ekiplerin yoğun bir çalışma yaptıklarını ve çalışmaların halen devam ettiğini belirterek, şu ana kadar ilçenin değişik mahallelerinde yaklaşık 40 kilometre yolun asfaltlandığını söyledi.

Çalışmaları planlı bir şekilde yürüttüklerini ifade eden Çetinkaya, şunları kaydetti:

'Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz asfalt programına göre ilçemiz genelinde yoğun bir çalışmayla çalışmalarını sürdürüyorlar. Şu ana kadar en çok asfaltlama çalışması mahallelerimizin de büyüklüğü ve ihtiyaçlarına göre Beykonak Mahallesi, Mavikent Mahallesi ve Adrasan mahallelerimizde oldu. Bunun yanında diğer 14 mahallemizde de asfalt çalışması yaptık. Halen çalışmalarımız devam ediyor.'

Çetinkaya, yürüttükleri asfalt çalışmalarının büyük bir bölümünü Kumluca Belediyesinin kendi imkanlarıyla yaptıklarını, Karagöl Yaylası yolunu ise Antalya Büyükşehir Belediyesi desteğiyle yaptıklarını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve ekibine teşekkür etti.

Kaynak: AA