İncirliova'de Belediye Personeli Piknikte Buluştu

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe genelinde çalışan tüm belediye personelleriyle birlik ve kaynaşma pikniğinde bir araya geldi.

İncirliova'de Belediye Personeli Piknikte Buluştu
İncirliova Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İncirliova Kent Ormanı Mesire Alanında düzenlenen piknikte çalışanlarıyla tek tek ilgilenen ve hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Kale; “İncirliova Belediyesi olarak halkımıza hizmet etmek üzere yola çıktığımız 30 Mart 2014 tarihinden bu yana 29 ayımızı doldurduk. Siz değerli personellerimizle birlikte gece gündüz demeden, elimizdeki imkanlarla halkımıza hizmet ediyoruz. Önceliğimiz sevgi, saygı, hoşgörü ile birlikte güler yüzlü dost belediyecilik anlayışıyla halkımıza hizmet etmektir. Biliyor ve inanıyorum ki her biriniz özveri ve fedakarca çalışıyorsunuz. İncirliova Belediyesi olarak tüm çalışanlarımızla birlikte biz bir aileyiz. Ve bu aile halka hizmet hakka hizmet anlayışla çalışmalarını aralıksız sürdürecektir” dedi.

Birlik ve kaynaşma pikniğinde bir araya gelen belediye personelleri organizasyondan dolayı Belediye Başkanı Gürşat Kale’ye teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA