Fenerbahçe-Hello Kitty İş Birliği

Sarılacivertli kulübün iştiraklerinden Fenerium, Hello Kitty ile lisans anlaşması yaptı.

Fenerbahçe Kulübü iştiraklerinden, Fenerium ile Hello Kitty arasında daha önce varılan iş birliği anlaşmasının imza töreni yapıldı.

Ülker Stadı'nda gerçekleştirilen törene Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve asbaşkanı Ozan Balaban'ın yanı sıra Sanrio Satış Müdürü Andrea Baccalini, sarı-lacivertli futbolcular Fabiano Ribeiro ve Josef de Souza ile futbolcuların eşleri ve çocukları katıldı.

Törende konuşan Ozan Balaban, sarı-lacivertlilerin yeni bir ilke imza attığını belirterek, 'Fenerium'un bünyesine bu kadar değerli bir markayı katmaktan çok gururluyuz. Yaptığı her şeyde en iyisini ve ilkini yapmayı hedefleyen spor kulübümüz Hello Kitty'yi buraya getirmesiyle yine bir ilke imza atmış oldu. Bu, kadın taraftarlarımıza ve geleceğimiz olan çocuklarımıza verdiğimiz önemi de gösteriyor.' dedi.

Andrea Baccalini ise, Sanrio'nun insanları sosyal iletişime teşvik eden bir şirket olduğunu vurgulayarak, 'Fenerbahçe'ye bu davetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sanrio'nun felsefesi her zaman küçük hediyeler büyük gülücüklerdir. Çalışmalarımızı her zaman bunun üzerine oturtuyoruz. Burada yeni partnerimizle olmaktan mutluyuz.' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı kalecisi Fabiano ise yapılan iş birliğinin oldukça başarılı bir çalışma olduğunu ve bu durumun çocukları çok mutlu edeceğini söyledi.

De Souza da çocukların hoşuna gidecek ürünlerin her zaman yanlarında olacağını ve hem Fenerbahçe hem de Hello Kitty'yi tebrik ettiğini bildirdi.

Öte yandan, Aziz Yıldırım'ın eşi Gonca Yıldırım ile kızı Yaz da imza törenine katıldı. Başkan Yıldırım, iş birliği anlaşmasının ardından kızı, eşi ve diğer katılımcılarla basın mensuplarına poz verdi.
Kaynak: AA