Çağrı Merkezleri Tek Çatı Altında Toplanıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, bünyesi altındaki tüm birimlerin çağrı merkezlerini ÇÖZMER programı ile tek çatı altında topluyor. Vatandaşların taleplerinin daha hızlı çözülmesini sağlayacak olan programın ilçe koordinatörlerine tanıtımını yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Metin Memiş, Manisalı vatandaşlara daha kaliteli hizmet ulaştırmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Çağrı Merkezleri Tek Çatı Altında Toplanıyor
Vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak ve çağın gerektirdiği teknolojileri kent hayatına taşımak adına çalışmalar yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, bünyesi altındaki tüm birimlerin çağrı merkezlerini tek çatı altında topluyor. Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan ÇÖZMER programı ile hayata geçecek projenin tanıtımı ilçe koordinatörlerine yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılan tanıtıma Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Metin Memiş ve ilçe koordinatörleri katıldı.

Çağrı merkezleri tek çatı altında toplanacak

Program hakkında teknik bilgi veren Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Metin Memiş, "Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ, SPİLAŞ, BESOT gibi tüm birimlerimizin çağrı merkezlerini tek çatı altında toplayacak olan ÇÖZMER programımız ile vatandaşlarımızın talepleri daha hızlı yanıtlanacak. Bu programla vatandaşlarımız taleplerini gerek çağrı merkezleri, gerek de web yoluyla yapabilecek. Ayrıca vatandaşlarımız müracaat ve talepleri konusunda SMS ile bilgilendirilebilecek. İlçe koordinatörlerimiz de bu sistemde başvuruları sistemde takip ederek, vatandaşa hizmetin daha hızlı ulaşmasını sağlayacak” dedi.

Talepler daha hızlı yanıtlanacak

Tüm birimlerle ilgili taleplerin tek çatı altında toplanacağını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ise, "Manisalı vatandaşlara daha kaliteli hizmet ulaştırmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu anlamda hayata geçireceğimiz ÇÖZMER programı ile vatandaşlarımız bizlere daha kolay ulaşacak. Tüm birimlerin tek çatı altında toplanacağı programla vatandaşlarımızın sorunları daha hızlı çözüme kavuşabilecek” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA