Boyner'in 'Askıda İyilik' Projesi Büyüyor

Boyner, haziranda başlattığı 'Askıda İyilik' projesi kapsamında bugüne kadar 17 bin 'İyilik Paketi'ni ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Şirket açıklamasına göre, Boyner'in Lokman Hekim Sağlık Vakfı ile birlikte yürüttüğü Askıda İyilik projesi, Boyner müşterilerinin desteğiyle her geçen gün büyüyor.

'İyiliğin modası geçmez' sloganıyla yola çıkan Boyner, mağazalarında ve online satış kanallarında kısa sürede 17 bin iyilik paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Hazırlanan 'İyilik Paketleri', yetişkinler için alt ve üst parçalardan oluşan kombin, çocuklar için alt, üst parçaların yanı sıra çorap ve şapka içeriyor. Yetişkin İyilik Paketleri 15 TL'den, Çocuk İyilik Paketleri ise 20 TL'den satışa sunuluyor.

Boyner ve YKM müşterileri, kasada alışverişlerini tamamlarken, ihtiyaç sahipleri için iyilik yapabiliyor. Müşterilerin alışverişlerine eklediği bu paketler, Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Tüm Boyner ve YKM müşterileri dilerlerse 'boyner.com.tr'den alışveriş yaparken de bu paketleri sepetlerine ekleyerek online alışverişlerinde ihtiyaç sahipleri için askıya kıyafet bırakabiliyor.

Askıda İyilik projesine ile birlikte Boyner ve YKM mağazalarında, iyilik hareketinin parçası olan İyiliğe Dönüştür kampanyası da devam ediyor. Boyner ve YKM müşterileri, ister kullanılmayan kıyafetlerini mağazalara getirerek, isterlerse de mağazadan ya da www.boyner.com.tr'den İyilik Paketi satın alarak iyilik hareketine ortak olabiliyor.

Kaynak: AA