Beypazarı'nda Kurban Bayramı Yoğunluğu

Beypazarı ilçesindeki işletmeler, bayramını tarihi ilçede geçirecek ziyaretçiler için çalışmalarını tamamladı Konak ve otellerdeki doluluk oranı ise yüzde 80'e ulaştı.

Kurban Bayramını Beypazarı’nda geçirecek ziyaretçiler için tüm turistik işletmeler çalışmalarını tamamladı, konak ve otellerin doluluk oranı yüzde 80’e ulaştı.

Beypazarı İlçe Kaymakamı Suat Seyitoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beypazarı ilçesinin Kurban Bayramı'na hazır olduğunu söyledi.

Vatandaşların huzur ve rahatı için her türlü güvenlik tedbirlerinin üst seviyede alındığını belirten Seyitoğlu, 'Bayram dolayısıyla, polis ve jandarma ekipleri yol denetimlerini artırdı. Hayvan pazarındaki denetimler de artırıldı. Kurban kesimi ve alınacak önlemler ve tedbirlerle ilgili çalışmalarımız tamamlandı.' dedi.

İlçedeki konak ve otellerdeki doluluk oranının yüzde 80'lere ulaştığını kaydeden Seyitoğlu, turizm işletmelerinin konuklarını ağırlamaya hazır olduğunu söyledi.

Seyitoğlu, resmi bayram programları hakkında da bilgi vererek, ilçede bayramın ikinci günü saat 11.00-11.30 arasında tüm kurum amirlerinin katılımıyla Halk Evinde bayramlaşma yapılacağını ayrıca şehit ailelerinin ziyaret edileceğini sözlerine ekledi.
Kaynak: AA