Başkan Altepe'den Zabıtaya 'Telsizli' Kutlama

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, zabıta teşkilatının 190. kuruluş yıldönümünü ve yaklaşan kurban bayramını telsizden anons yaparak kutladı.

Başkan Altepe'den Zabıtaya 'Telsizli' Kutlama
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Neşet Çakmaklı, Zabıta Daire Başkanı Mahmut Turna ve birim yöneticileri, teşkilatın 190. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Başkan Recep Altepe’yi ziyaret etti. Ankara Yolu’ndaki yeni belediye binasındaki görüşmede, birimin faaliyetleri ve yapılması gerekenler ele alındı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, zabıtanın kuruluş yıldönümünü kutlayarak başarılı çalışmaların devamını diledi. Zabıtanın Büyükşehir Belediyesi’nin halka en yakın birimi olduğunu kaydeden Recep Altepe, “3 milyonluk bir şehirde güvenlik ve asayişi sağlamak kolay değil. Çarşıya, pazara, trafiğe düzen getirmek herkesin harcı değil. Tebrik ediyorum” dedi.

Ziyarette telsizle anons yaparak Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nın bütün birimlerine seslenen Başkan Recep Altepe, 190. kuruluş yıldönümünün ve yaklaşan kurban bayramının hayırlar getirmesini diledi.
Kaynak: İHA