Bartın Devlet Hastanesi'nde Kurban Bayramı Hazırlıkları

Bartın Devlet Hastanesi tarafından Kurban Bayramı tatili süresince yaşanabilecek yoğunlıklara karşı ek önemler alındığı bildirildi.

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada, hastane acil servisi ve tüm yataklı birimlerin iş yükünü kaldırabilecek şekilde gerekli planlamalar yapıldığı belirtildi.

Acil servislere başvuracak hastalar içim gerekli tıbbi ve cerrahi müdahalenin zamanında yapılabilmesi için en az 3 hekim ve biri uzman olmak üzere çalışma planı yapıldığı ifade edilen açıklamada şunlar kaydedildi:

'Vatandaşlarımıza kaliteli ve özenli tıbbi bakım ve tedavi hizmetlerinin sunulabilmesi amacıyla gereken tüm tedbirler alınmıştır. Bayram süresince oluşabilecek potansiyel sorunlar için tüm birimlerimizde görevlendirilen süpervizörler, gerekli kontrolleri yapılarak azami derecede tıbbi süreçlerin devamlılığı sağlayacaklardır. Tüm birimlerde yürütülen nöbet hizmetleri için gereği halinde takviyenin sağlanması yönünde gerekli organizasyon yapılmıştır. Hizmetleri yönünden 24 saat kesintisiz hizmet sürekliliği esasına göre sorun ve aksaklığa meydan vermeden ihtiyacı karşılayacak şekilde gerekli önlemler alınmıştır.'
Kaynak: AA