Bakan Müezzinoğlu Çobanlara Seslendi Açıklaması 'Sizin Desteğiniz Bizim İçin Çok Önemli'

Bursa’nın Harmancık ilçesinde bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, sabah yürüyüşü sırasında denk geldiği çobanların dertlerini dinledi. Çobanların destek mesajlarına teşekkür eden Müezzinoğlu, "Milletimiz yanımızda olduğu sürece üstesinden gelemeyeceğimiz bir iş yok" dedi.

Bakan Müezzinoğlu Çobanlara Seslendi Açıklaması 'Sizin Desteğiniz Bizim İçin Çok Önemli'
Bir dizi ziyarette bulunmak için Bursa’ya gelen ve geceyi Harmancık ilçesinde yer alan Eko Turizm tesislerindeki ahşap dağ evinde geçiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, sabahın erken saatlerinde doğa yürüyüşüne çıktı. Köy yolu üzerinde keçi çobanları ile sohbet eden Müezzinoğlu, vatandaşların sorunlarını dinledi. Bir çobanın, “Hainlerin hiçbir zaman yanında olmadık. Vatanımızın, milletimizin yanındayız, Cumhurbaşkanımızın yanındayız” sözlerine teşekkür eden Bakan Dr. Müezzinoğlu, “Milletimiz yanımızda olduğu sürece üstesinden gelemeyeceğimiz bir iş yok. Sizin desteğiniz bizim için çok önemli” dedi.

Daha sonra Eko Turizm merkezinde basın mensupları ve partililer ile birlikte köy kahvaltısı yapan Bakan Müezzinoğlu, ardından Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Derecik Beldesi Yeşilova kırsalında bir grup PKK’lı teröristin yaptığı saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Büyükorhanlı Uzman Çavuş Zeki Uğur’un ailesine taziye ziyaretinde bulunacak.
Kaynak: İHA