Akşehir Belediyesi'nden Hayvan Pazarında Ücretsiz Çorba Ve Çay İkramı

Konya’nın Akşehir ilçe Belediyesi, Kurban Bayramı sebebiyle bölgenin en büyük hayvan pazarlarından biri olan Akşehir Belediyesi Hayvan Pazarı’ndaki satıcı ve alıcılara ücretsiz çorba ve çay ikramı yapıyor.

Akşehir Belediyesi'nden Hayvan Pazarında Ücretsiz Çorba Ve Çay İkramı
Akşehir Belediyesi tarafından başlatılan ücretsiz çorba ve çay ikramı Pazaryerindeki alıcı ve satıcılardan büyük ilgi görüyor. Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, hayvan pazarında incelemelerde bulunmak amacıyla hayvan pazarını ziyaret etti. Alıcı ve satıcılarla sohbet eden Başkan Akkaya, onların pazar hakkındaki istek ve taleplerini dinledi. Zaman zaman alıcı ve satıcılar arasındaki pazarlıklara da katılan Başkan Akkaya, fiyat konusunda arabuluculukta yaptı. Akşehir Belediyesi Hayvan Pazarı’nın bölgenin en büyük hayvan pazarlarından biri olduğunu söyleyen Başkan Akkaya, “Akşehir Belediyemiz tarafından Kurban Bayramı münasebetiyle de buradaki satıcı ve alıcı vatandaşlarımız için ücretsiz çorba ve çay ikramımız yapılıyor. Buradaki vatandaşlarımız genel olarak pazarımızdan memnun olduklarını söylüyorlar. Biz de kendilerine böyle güzel bir şekilde hizmet vermekten mutluyuz” dedi.

Akşehir’deki Bölge Hayvan Pazarının alt yapısı, modernliği ve fonksiyonelliği ile mükemmel bir pazar olduğuna vurgu yapan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, “Ben bu vesileyle satıcılarımıza bereketli kazançlar, alıcılarımıza da aldıkları kurbanın hayırlı olmasını diliyor, tüm halkımızın ve İslam Alemi’nin şimdiden Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum” diye konuştu.

Akşehir Bölge Hayvan Pazarı’na gelen satıcılar ve alıcılar da hayvan pazarındaki hizmetlerden çok memnun olduklarını belirterek, hiç bir pazarda olamayan ücretsiz çay ve çorba ikramı yapılmasının ve diğer pazarlarda olmayan genişlik ve hizmetlerin Akşehir Hayvan Pazarını cazip kıldığını söylediler.
Kaynak: İHA