AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı, Merkeze Bağlı Köylerin Muhtarlarıyla İstişare Toplantısı Düzenledi

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı, merkeze bağlı köylerin muhtarlarıyla istişare toplantısı düzenledi.

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı, Merkeze Bağlı Köylerin Muhtarlarıyla İstişare Toplantısı Düzenledi
Belediye Sosyal Tesisleri’ndeki toplantıya AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı ve Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz da katıldı.

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, "Biz, hiç bir zaman ’hangi köyden kaç oy aldık?’ diye bir anlayış içeresinde olmadık. Hangi köyden gelirse gelsin bütün muhtarlarımızın taleplerini bir devlet şefkati ile gidermeye çalıştık. Asla ötekileştirme gibi bir anlayış içerisinde olmadık" dedi.

FETÖ’nün sinsi bir terör örgütü olduğunu ifade eden Korkmaz, "FETÖ, PKK’dan çok daha tehlikelidir. PKK net bir düşmandır. FETÖ ise çok sinsidir. Bunlar münafık. Allah’a şükürler olsun ki darbe teşebbüsünü hep birlikte atlattık.15 Temmuz sürecindeki demokrasi nöbetlerinde verdiğiniz destek dolayı her birinize şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, "Bizim amacımız şu bölgeyi veya bu bölgeyi mamur etmek değildir. Kütahya’nın genelindeki şikayetleri en az seviyeye indirip, hizmetleri en üst düzeye çıkartmaktır" şeklinde konuştu.

AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı da, "15 Temmuz bir işgal planıydı. Ama Allah’a hamdolsun bu aziz millet öyle büyük bir millet ki; biz hep şunu diyorduk, özellikle son bir asırdır yaşadığımız sıkıntılar ve geçirdiğimiz süreçlerden dolayı, hafızamızı kaybediyoruz milli ve manevi değerlerimiz azalıyor diye içinde endişe taşımayan varmıydı Allah aşkına. çocuklarımızı yetiştiremiyoruz diye hep kuşku duyardık. Ama öyle değilmiş. Bir de baktık gördük ki, ninelerimiz, dedelerimiz, yiğit delikanlılarımız hatta çocuklarımız, kadın erkek, sağcı solcu, Türk, Kürt, Çerkez, Abaza, Arnavut, Boşnak.Kim varsa. Herkes sokaktaydı. Gördük ki bu millet tarihini unutmamış. Bu topraklarda niye var olduğunu, kendine bırakılan emaneti unutmamış. ve bu değerlere ihanet etmedi Allah’a hamd olsun.Bu millet üzerine çok oyunlar oynandı. Sabrettik ama coğrafyalarımızı işgal etmeye çalışan zihniyet bununla yetinmedi zihinleri de işgal etmeye çalıştılar. Kültür emperyalizmi adı altında bizi kendi değerlerimizden uzaklaştırıp, bizi batılılaştırma gayreti içinde oldular. İşte endişemiz bundandı. Nesillerimiz elden gidiyor diye korkuyorduk. Allah’a hamolsun bu millet öyle bir silkindi ki üzerimize sürülen o sentetik boyaları döktü, bir asırdır oyanan bütün oyunları bozdu. Tankın önüne yatma cesaretini gösteren bu aziz millet hangi değerler uğruna bunu yaptı sanıyorsunuz? Kalıcı olan o değerler içimizdeydi. ve öyle bir destan yazıldı ki bunu sıcağı sıcağına yaşadığımız için belki şu anda tam olarak idrak edemiyoruz ama. Daha sonraki nesiller daha iyi anlayacak ve anlatacaklar. Bu büyük destanı bu aziz millet yazdı" diye konuştu.

(EFE)
Kaynak: İHA