Victoria's Secret İzmir'de İlk Mağazasını Forum Bornova'da Açtı

Victoria’s Secret Türkiye’deki 8. mağazasını Forum Bornova Alışveriş Merkezi’nde açtı. Forum Bornova ziyaretçilerinin yoğun ilgi gösterdiği açılışta Victoria’s Secret’inen seksi kokuları, kişisel bakım ürünleri ve aksesuarlarıİzmirlilerle buluştu.

Victoria's Secret İzmir'de İlk Mağazasını Forum Bornova'da Açtı
Forum Bornova İzmir için ilklere imza atmaya devam ediyor. Moda ve güzellik konusunda dünya çapında bir fenomen olan Victoria’s Secret, ikonik kokuları, vücut bakım ürünleri ve aksesuarlarını içeren Beauty&Accessories konseptli mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek, Türkiye’de 8. mağazasını Forum Bornova’da açtı. Ziyaretçilerin oldukça yoğun ilgi gösterdiği Victoria’s Secret mağazasımarkanın İzmir’e ilk yatırımı olma özelliğini taşıyor.

Alışveriş merkezinin zemin katında moda severlerle buluşan Forum Bornova mağazası ürün çeşitliliğiyle misafirlerine tam bir Victoria’s Secret tecrübesi yaşatıyor.İzmir’in ilk Victoria’s Secret Beauty&Accessories konseptli mağazasının ürün gamında; markanın ödüllü parfümleri, vücut bakım ve güzellik ürünleri, aksesuarlar ve seçili alt iç giyim koleksiyonu bulunuyor.

Açılışa özel sürprizler

Açılışa özel 450 TL ve üzeri alışverişlerinde Victoria’s Secret Limitli Koleksiyon çanta ve sürpriz hediyeler Forum Bornova ziyaretçilerini bekliyor. Üstelik 1 ay boyunca Victoria’s Secret alışverişleri 2 kat ForumBox puan kazandıracak.
Kaynak: İHA